Olguta arunca cu banii ca la mitingurile PSD: ”Paris Hilton nu ia 1.000.000 € la evenimentul primăriei. 3.000.000 € primesc toți artiștii”

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, s-a supărat după ce presa a scris că Paris Hilton cere și un milion de euro pentru o cântare. Vasilescu organizează un festival de muzică la Craiova și zice că, de fapt, cheltuie de 3 ori mai mult decât a spus Newsweek.

„Mă uit cât de mult se consumă nervos unii încercând să își convingă adepții că e rău festivalul de la Craiova unde vine un DJ să mixeze pentru suma de „1 milion de euro”. De unde au scos suma asta, n-aș putea să vă povestesc…
Poate ne spun ei… Ca să vă faceți o idee, onorariile tuturor artiștilor, peste 30 la număr, sunt trei milioane de euro, din care un milion e impozitul pe care îl oprește statul român. Faceți o medie pentru cei 30 de artiști, nume de prim rang pe plan mondial și vedeți dacă e posibil ca o singură persoană să primească jumătate din sumă. Acum, după ce ați făcut acest calcul simplu, vedeți și cât s-a investit în alte festivaluri, unde valoarea artiștilor e aproximativ egală.
P.S. Știți bancul cu rochia de 20 de mii de euro? Cam așa e și acum”, a scris primarul pe FB. 

Paris Hilton a devenit DJ în urmă cu câțiva ani, iar acum vine la festivalul IntenCity, organizat de Olguța Vasilescu la Craiova.
Lia Olguța Vasilescu s-a apucat de organizarea unui festival de talia Untold în Craiova și recent s-au aflat numele artiștilor care vor urca pe scenă. Afrojack, Dj Snake sau Paul Van Dyk revin în țară, dar nu la SAGA, Neversea sau în Cluj-Napoca, ci la Craiova, unde, surpriză mare, va urca și Paris Hilton. Vedeta din Statele Unite își potențează considerabil veniturile prin sumele pe care le încasează din muzică.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzică latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26 – 28 august”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Hilton a devenit un DJ celebru internațional foarte căutat, care cere ca onorariu 1 milion de dolari per petrecere.