Olguta iar a ajuns de rasul tarii: ”Fantana Razatoare” din Craiova, tinta ironiilor pe internet!

Primarul Craiovei Lia Olguţa Vasilescu a anunţat stoparea amenajării unei fântâni arteziene, în centrul oraşului, după un val de ironii declanşat pe internat cu privire la investiţie.

Mai mulţi craioveni au sesizat, pe Facebook, că noua fântână seamănă cu nişte răzătoare de bucătărie, puse pe nişte beţe.

Lia Olguţa Vasilescu a scris luni, pe pagina sa oficială, că „din păcate, colegilor de la RAADPFL nu le-a ieșit un proiect modern”.

„Pentru că mulți dintre dvs se întreabă ce se întâmplă pe Calea București, lângă Piața Mare, vreau să vă asigur că acolo nu se construiește vreun bloc, ci se repune în funcțiune o fântână arteziană, așa cum era ea proiectată înainte de revoluție. Ar trebui să fie două cuburi, iluminate noaptea, care par suspendate când curge apa. Din păcate, colegilor de la RAADPFL nu le-a ieșit un proiect modern, motiv pentru care le-am cerut să scoată lucrarea făcută de ei și să o refacem cum trebuie. Nu s-a plătit nimic pentru această încercare a colegilor noștri, a fost doar o încercare, dar vom găsi, până la urmă, varianta cea mai frumoasă, astfel încât și arteziana să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre pentru un bulevard european. Doar cine nu muncește nu greșește!”, a transmis primarul.

Ea a ataşat şi o fotografie cu felul în care ar fi trebuit să arate proiectul.