Olguta nu mai poate de bucurie: ”L-a refuzat pe Joe Binden si vine la Craiova!”

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu (PSD), se lauda ca Paris Hilton vine la un festival de muzica organizat la Craiova in conditiile in care la un moment dat vedeta l-a refuzat pe presedintele SUA, Joe Biden.

„L-a refuzat pe Biden, dar nu si pe organizatorii Festivalului Craiova IntenCity!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook, distribuind o stire de pe site-ul B1.

Din stire reiese insa ca Paris Hilton l-a refuzat pe Biden nu pentru a veni la  Craiova ci pentru a merge la nunta lui Britney Spears.

Craiova gazduieste in perioada 26-28 august Festivalul IntenCity. Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor, scrie B1.ro.

Vedeta internationala s-a apucat de curand de muzica si e invitata sa mixeze alaturi de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Hilton a dezvaluit in timpul unui episod din podcastul „This is Paris” intitulat „This is… We Went to a Wedding Last Night” ca a refuzat sa puna muzica la un eveniment organizat de presedintele SUA, Joe Biden, pentru ca a preferat sa mearga la nunta lui Britney Spears.

„De fapt, am fost rugata sa fiu DJ pentru presedinte si pentru toti ceilalti presedinti din intreaga lume la cina”.

Hilton se referea la dineul presedintelui Joe Biden, care i-a intampinat pe liderii mondiali in cadrul celui de-al noualea Summit al SUA, care a avut loc in aceeasi seara cu nunta lui Spears, potrivit mai multor surse.