Olguţa Vasilescu știe una și bună: Se redeschide Târgul de Crăciun din Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook că Târgul de Crăciun se redeschide, de joi.

Edilul a explicat că CJSU şi-a declinat competenţa, iar Târgul se poate redeschide.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență si-a declinat azi competenta in ceea ce privește căsuțele din zona centrală, după ce noul presedinte al CJSU, Cosmin Vasile, a pus in discuție o solicitare din partea Primăriei Craiova. Asadar, de maine, comercianții sunt așteptați sa redeschidă aceste mici magazine de suveniruri si dulciuri. Mulți au plecat deja in localitățile de unde sunt. Ii vom înlocui mâine, astfel încât toate căsuțele să fie deschise cat mai curând”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Căsuțele unde comercianții urmau să vândă diverse produse în cadrul Târgului de Crăciun de la Craiova,  au fost închise în urma controlului efectuat, în urmă cu două săptămâni, imediat după deschidere, de mai multe instituții abilitate.

La acea dată, reprezentanţii Direcției Sanitar Veterinare Dolj ar fi depistat că vânzătorilor le lipsesc anumite avize pe care autoritățile municipale ar fi trebuit să le obțină înainte de a demara activitatea.

Sursa: Realitatea de Dolj