Oltean bagat la puscarie pentru ca s-a crezut prea smecher la volan

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, este bănuit de comiterea a 3 infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis şi 3 de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Poliţiştii Secţiei 4 Craiova l-au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 43 de ani.

Bărbatul a fost depistat pe 8 iunie în timp ce conducea pe drumurile publice din municipiu și din comuna Șimnicu de Sus, un autoturism deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat şi se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul alcooltest indicând o concentraţie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost depistat la data de 9 octombrie 2021 şi 23 mai, de poliţiştii Biroului Rutier Craiova, în timp ce conducea pe strada Amaradia, din localitate, un autoturism deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat şi o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.