Oltean in varsta de 65 de ani retinut pentru corupere de minori. A profitat de copii de 5 si 6 ani

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală după ce a determinat mai mulţi copii, cu vârste între cinci şi nouă ani, să-i atingă organele genitale.

Bărbatul a fost reţinut, marţi, după ce poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa sa, în urma căreia au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală.

Potrivit oamenilor legii, la data de 4 iulie, un băiat şi o fetiţă, în vârstă de  5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă.

De asemenea, poliţiştii spun că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai, victimă fiind o fetiţă de 6 ani, din Craiova.

Totodată, în cursul anului, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă fetiţă în vârstă de opt ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Dolj.