Oltenia salbatica: Impuscaturi intr-un bar din Bals

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Olt, în urma unui scandal petrecut într-un local din Balş, ulterior unul dintre protagonişti reclamând că ar fi auzit focuri de armă, în apropierea locuinţei sale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban, a declarat că, sâmbătă seara, poliţiştii au fost sesizaţi că o persoană ar fi fost agresată în timp ce se afla într-un local public din orașul Balș.

Oamenii legii spun că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, în timp ce se afla într-un local public, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș și un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina.

În acest dosar, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Ulterior, în următoarea seară, în jurul orei 21:00, bărbatul agresat a sunat din nou la 112 şi a reclamat că, în timp ce se afla la domiciliu, a observat trecând prin fața locuinței sale un autoturism,  condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, iar din direcția acestuia a auzit mai multe zgomote puternice, posibil de armă.

Poliţiştii au identificat autoturismul respectiv, în care se aflau două persoane. Nu au găsit însă nicio armă.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea controlului corporal a conducătorului auto și a pasagerului, precum și la percheziția autoturismului, nefiind identificate arme de foc. În cauză, se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, a declarat Claudiu Şerban.