Oltenia salbatica: Tata si fiu din Olt, batuti de cinci tineri pana i-au luat cu salvarea la spital!

Două persoane dintr-o localitate din județul Olt, tată și fiu, au ajuns la spital după ce au fost bătute de mai multe persoane. Până în prezent, cinci persoane bănuite de agresiune au fost reținute, urmând să fie prezentate instanței cu propunerea de arestare preventivă. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt fiind sesizat printr-un apel la 112 de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că tatăl său, în timp ce se afla la locuința unui tânăr din aceeași localitate, a fost agresat fizic de către acesta, relatează publicația Olt Alert.
Ulterior, în jurul orei 20:00, bărbatul a revenit cu apel la S.N.U.A.U. 112 și a sesizat faptul că atât el, cât și tatăl său, în timp ce se aflau în fața locuinței lor, au fost agresați fizic de către patru persoane necunoscute.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, care au stabilit faptul că doi bărbați, din comuna Găneasa, ar fi fost agresați fizic. În urma evenimentului, cei doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a documentării activității infracționale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au identificat ulterior cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe numele celor cinci a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, urmând să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propuneri legale.