Oltenii pot zbura în trei noi destinaţii de vacanţă de pe Aeroportul Craiova

Trei noi destinaţii de vacanţă de pe Aeroportul Craiova. După lansarea cu succes a cursei charter către Sharm El Sheikh (Egipt), de la Craiova se va putea zbura direct către alte trei destinaţii de vacanţă. Consiliul Judeţean Dolj şi Aeroportul Internaţional Craiova au anunţat, astăzi, parteneriatul cu turoperatorul Prestige Tours, parte din consorţiul turc Caly Group, pentru trei noi curse charter pentru sezonul estival 2021.

Astfel, în acest an de pe Aeroportul Craiova se va putea zbura către Antalya, Bodrum şi Hurghada. Zborul către Antalya va fi operat în parteneriat cu compania aeriană Corendon Airlines, începând cu data de 2 iunie până la 22 septembrie, cu frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare miercuri. Preţurile pentru pachetele turistice pornesc de la 413 euro / persoană. Zborul charter către Bodrum va fi operat în colaborare cu Tarom, începând cu 4 iunie până în data de 10 septembrie, tot cu o frecvenţă săptămânală (în fiecare vineri). Pachetele turistice pornesc aici de la un preţ de 483 de euro / persoană.

În fine, cursa charter către Hurghada va fi operată în perioada 1 aprilie – 20 mai de către compania aeriană Anima Wings, cu frecvenţă săptămânală – plecări în fiecare joi. Aici, preţurile pornesc de la 425 de euro de persoană, cu toate serviciile şi taxele incluse (ca şi în cazul celorlalte două zboruri). Toate pachetele se referă la vacanţe de 7 nopţi cazare şi masă, cu transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă tehnică turistică locală.

Pachetele sunt disponibile în toate agenţiile de turism partenere din Craiova şi ţară. Şi, ceea ce este foarte important, dacă renunţi la vacanţă din diverse motive primeşti banii înapoi, după cum a spus chiar reprezentantul Caly Group, Mustafa Kadiroglu. De menţionat că spre Sharm El Sheikh se va zbura în data de 30 aprilie, cu întoarcere pe 7 mai.