„Oltenii şi Restul Lumii” – primul mare eveniment cu public din Slatina

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat, vineri, la inaugurarea Centrului drive-through de vaccinare de la Parcul Tineretului, că primele evenimente cu public din judeţ ar putea fi organizate abia în toamnă.

Edilul a afirmat că totul depinde de rata de vaccinare a oamenilor din judeţ, iar primul eveniment care ar putea fi organizat este Festivalul „Oltenii şi Restul Lumii”.

„Noi, când am construit bugetul, nu am luat nimic în calcul până în toamnă, nu vrem să riscăm. În funcție de gradul de vaccinare, atunci când facem rectificarea în iulie, putem să prindem în buget. Primul eveniment pe care l-am luat în calcul este Oltenii şi Restu’ Lumii, eveniment de marcă pentru noi, este și bugetat. În cazul în care vaccinarea merge bine în Slatina, eu zic că la finalul lunii septembrie o să facem primul eveniment”, a declarat Emil Moţ

El a adăugat că, pentru a putea organiza evenimente cu public, jumătate dintre slătineni ar trebui să fie imunizaţi împotriva COVID-19.

„Din păcate, până atunci nu am luat în calcul nimic, pentru că nu știm cum va decurge vaccinarea. Fără vaccinare nu putem face apropiere socială. Jumătate din populația activă a Slatinei să fie vaccinată, atunci putem să facem”, a conchis Moţ.

Sursa: Realitatea de Olt