Oltenii vor să chefuiască cu orice preț: Polițiștii au spart de două ori o petrecere privată în Caracal!

O petrecere de ziua onomastică organizată în locuinţa unui bărbat din Caracal a fost întreruptă de două ori de poliţişti, care i-au amendat pe organizator şi pe mai mulţi dintre participanţi, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Prima dată petrecerea a fost întreruptă duminică după-amiaza, când au fost amendaţi organizatorul şi trei dintre participanţi, iar luni după-amiaza petrecerea a fost reluată cu participarea altor persoane şi poliţiştii au aplicat din nou sancţiuni.

„La data de 8 noiembrie, ora 16,25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate 8 persoane care nu respectă măsurile de distanţare socială, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55 din 2020. La data de 9 noiembrie, ora 14,20, la locuinţa aceluiaşi bărbat, au fost identificate alte 8 persoane, cu intenţia de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat alte două sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020”, a precizat Cristian Grigorescu.

Poliţiştii din judeţul Olt au amendat duminică şi mai mulţi participanţi la o înmormântare din oraşul Drăgăneşti-Olt, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare şi protecţie în contextul pandemiei.