Oltul condus de PSD: Ziaristul care a scris despre marsaviile baronului Marius Oprescu batut cu bestialitate!

Un caz șocant zguduie lumea presei  oltene. In seara zilei de miercuri 17 noiembrie ziaristul Alin Bălan a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi necunoscuți in fața blocului unde locuia, scrie Ligadreptatii.ro.

Ziaristul care a indraznit sa realizeze articole de presa prin care a prezentat sirul nesfarsit de abuzuri impotriva societatii Marconf SRL ,facute atat de catre institutiile statului vasale lui Marius Oprescu (pres CJ Olt ) cat si de catre instantele de judecata din dosarul 1055/104/2012 .
Marius Oprescu prin interpusii sai (interpusul de serviciu fiind finul sau Iordache Adrian ) este primul care tanjeste la furtul patrimoniului SC MARCONF SRL .
Acest SC Marconf SRL l-a “deranjat” continuu pe Marius Oprescu (Pres CJ Olt) intrucat are patrimoniul in Piatra Olt,acolo unde familia sa dar si famiglia isi are fieful .
In timpul atacului ,atacatorii chiar i-au strigat ziaristului :”lasa,ca terminam noi odata cu aceasta cloaca de comunisti ai lui Badita”.
Marius Oprescu,in realitate , este unul dintre cei mai bogati oameni din tara (si in tara si afara ) mai putin in declaratia de avere .Interpusii stiu de ce .
Marius Oprescu controleaza atat institutiile statului (multe aflate in subordinea CJ Olt,inclusiv politie ) cat magistratii din zona .De aceea isi permite sa isi trimita mercenarii (“ucigasi platiti”) sa ii faca treburile murdare.Nevestele,copii,neamurile sefilor de institutii de deconcentrate sunt angajate ale institutiilor subordonate CJ Olt sau ale Primariei Slatina (primar fiind prietenul si finul sau,Mot Emil).
Si din ce alte motive ii sunt toti supusi ? Simplu,cu relatiile sale din justitie si politie poate sa “rezolve” orice dosar al oricarui acolit si ,la fel poate sa si faca orice fel de dosar doreste impotriva oricui doreste .
Asadar ,in zona Olteniei :Marius Oprescu :capo de tutti capi !
ASASINEAZA,se razbuna,comanda atacuri,face evaziune fiscala prin interpusi,devalizeaza institutiile statului (a se vedea macar -OLTDRUM SA ) ,face trafic de influenta, comanda controale la societatile care si unde doreste si ….nu pateste nimic,nimeni nu indrazneste sa nu ii indeplineasca ordinele !

Bravo ,justitie !
Sustineti ca aceasta justitie nu ar fi sub talpa lui Marius Oprescu ?!
Atunci cum se explica faptul ca aceasta justitie din zona Olteniei l-au scapat (doar -in acte! ) pe Marius Oprescu autorul unui asasinat celebru in zona ?
Insa, Marius Oprescu ,ar trebui sa stie ca UN ASASINAT ,ramanae UN ASASINAT ,chiar daca l-au “albit” judecatori la fel de infractori ca si el !”Albit” este un termen corect in aceasta situatie intrucat personajul ,dupa cum stie oricine din Piatra Olt,este negru de la natura ,dar lipsa de omenie si de educatie ,avaritia,lacomia ,l-au facut si negru in cerul gurii !
Credeati ca in zona Olteniei nu s-a ajuns si la agresiuni la comanda “oamenilor politici” ?Gresit !
Acestea sunt multe ,de mult timp,insa nu au fost mediatizate.Nimeni nu a avut curajul sa si spuna in piata publica acest flagel.
De ce ?Pentru ca Marius Oprescu (Pres CJ Olt ) controleaza magistratii din zona ,inclusiv politia si este recunoscut ca MARE,MARE RAZBUNATOR !
Inclusiv magistratilor din zona le este frica de acest personaj malefic !
Cand a spus ca face bine ,nu l-a facut niciodata ,dar cand a spus ca va face rau ,l-a facut imediat si cu multa implicare .
In campania electorala ,sotia sa ,Magdalena Oprescu ,a mers din casa in casa ,insotita de un alai de trepadusi si de masini ultrascumpe ,si a lasat la oamenii sarmani,batrani si bolnavi ,un numar de telefon mobil l,spunandu-le ca pot sa sune daca au nevoie daca au nevoie de ceva ,pentru ca ,la acest numar raspunde ea personal si poate sa le rezolve orice problema,intrucat cunoaste pe toata lumea si are relatii peste tot.
La o saptamana dupa alegeri ,la telefon nu raspundea nimeni ….

După ora 19 Alin Bălan ajunsese în fața blocului său, unde locuia. Parcand  mașina pe care o conducea, după ce a deschis portiera să coboare din ea , doi indivizi necunoscuți s-au năpustit asupra sa, aplicandu-i pumni și picioare cu bestialitate , până ce acesta a fost desfigurat și lăsat fără conștiență , după spusele soției sale , care a chemat imediat ambulanța , ce și-a văzut soțul la pământ trântit . Este posibil ca cei doi indivizi necunoscuți să  fi deținut și corpuri contondente cu care a aplicat lovituri victimei . Însă cercetările organelor abilitate vor lămuri acest aspect.

Citeste mai multe peLigadreptatii.ro.