Patru primari din Oltenia, aproape s-o coopteze pe Sosoaca in PSD

Patru primari PSD din Gorj au tinut sa se fotografieze, in week-end-ul trecut, alaturi de celebra scandalagioaica Diana Sosoaca. De altfel, Sosoaca a sustinut mai multi primari PSD din Oltenia la alegerile partiale din luna iunie.

Primarii PSD care s-au fotografiat inacantati alaturi de Sosoaca sunt: Costel Bicheru (Stanesti), Ion Stamatoiu (Scoarta), Gheorghita Epure (Polovragi) si Ovidiu Pungan (Balanesti).

Sosoaca nu a specificat cu ce ocazie s-a intalnit cu primarii PSD si nici acestea nu au oferit detalii.

La alegerile partiale din luna iunie, Sosoaca a sustinut mai multi primari PSD din zona Olteniei. Ea a participat la campania electorala a candidatului PSD din Filiasi, Gheorghe Marin. Marin este tatal fostului primar PSD, care a fost nevoit sa plece din functie dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI.

„Multumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Sosoaca, pentru prezenta si sustinere! Noi, cetatenii din localitatea Racarii de Sus, suntem alaturi de domnul Gheorghe Marin si echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are solutii durabile si raspunsuri credibile la greutatile vietii de fiecare zi, la nevoile si asteptarile noastre. Impreuna pentru dezvoltarea orasului Filiasi si a satelor apartinatoare!”, a scris consilierul local PSD din Filiasi, Ionut-Razvan Enache, pe Facebook.