Piaţa din Caracal rămâne deschisă. Ce măsuri a luat primăria

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a venit cu soluţii pentru ca piaţa din municipiu să poată funcţiona şi după decizia abuzivă a Guvernului.

Doldurea şi viceprimarul Chesnoiu au avut întâlniri cu comercianţii.

“Susținem producătorii agricoli! Avem soluții alternative pentru comercianții din piață! Împreună cu viceprimarul Adrian Chesnoiu am discutat cu vânzătorii de produse agroalimentare din piața centrală a orașului Caracal pentru a identifica soluții privind continuarea activității de comercializare a produselor pe perioada în care, conform hotărârii guvernului, piețele și târgurile vor fi închise. Închiderea piețelor este inacceptabilă în această perioadă a anului!”, a declarat primarul din Caracal.

Edilul din Caracal a obţinut acordul reprezentanţilor Guvernului pentru ca piaţa din municipiu să rămână deschisă.

“Propunerea noastră dezbatută cu Prefectul județului Olt este de a amenaja spațiul pieței astfel încât activitatea să poată continua, cu respectarea condițiilor impuse de Guvern. Am obținut acordul Prefecturii Olt de a transforma pereții laterali ai clădirii pieței astfel încât parte din aceștia să poată fi rabatați făcând posibilă ventilarea permanentă a pieței, asigurându-se condiții similare cu comerțul în aer liber”,  a mai spus Doldurea.

Sursa: Realitatea de Olt