Pitesti: Un barbat a scos pistolul si a tras in parcarea unui club, amenintand ca omoata pe toata lumea

Bărbatul de 31 de ani din Iaşi care a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local din Bascov, judeul Argeş, a fost reţinut. ”În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Argeş, informează News.ro.

Bărbatul, care are 31 de ani, este din judeţul Iaşi, dar stă fără forme legale în Piteşti, a fost filmat, în 29 aprilie, executând un foc spre asfalt şi ameninţând, în parcarea unui club din Bascov.

”În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării”, au transmis poliţiştii.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.