Poliția s-a poftit neinvitată la o mare petrecere din Gorj: Amenzi de 20.000 de lei pentru participanți

Un număr de 21 de persoane care au participat la o petrecere privată, în comuna gorjeană Padeș, au fost amendate cu 20.000 de lei.

Oamenii legii s-au sesizat în urma imaginilor de la petrecere apărute în spațiul public. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 31.12.2020 spre 01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locație de pe raza comunei Padeș, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală.

Astfel, au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei. „Facem precizarea că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private sunt interzise. Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.”, conform IPJ Gorj.