Premierul Cîțu despre autostrada Sibiu-Pitești: ”Nu există nicio scuză să nu o facem acum”

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Radio Guerilla, că ceea ce vrea și își dorește de la Ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă (USR), este reforma companiilor de stat.

„Ceea ce vreau și îmi doresc de la Ministerul Transporturilor este reforma companiilor de stat, care sunt multe și cu probleme”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat când vom avea finalizată autostrada Pitești-Sibiu, premierul a răspuns: „Anul acesta ar trebui să înceapă construcția. Nu știu dacă va fi terminată în 2024, dar o mare parte din ea trebuie să fie gata până în 2024. Nu există nicio scuză să nu o facem acum. Avem și finanțări, avem și PNDR, avem tot ce ne trebuie, plus oameni care vor să facă ceva, vor să facă reformă”.

„Vreau să mă asigur că bugetăm acele proiecte care pot fi făcute și vor fi făcute. Am făcut o analiză, existau tot felul de proiecte care existau în buget, exista și un buget pentru ele, și nici atunci nu se întâmpla nimic. Eu țin și la reforma companiilor de stat”, a adăugat premierul.