Primar de comuna dat afara din PSD cu mai putin de doua luni pana la alegeri

Ape tulburi în politica de la Coteana, cu mai puţin de 2 luni înainte de alegerile locale. Viceprimarul cu atribuţii de primar, Marian Stoichicescu,a fost exclus din PSD.

Indirect, această decizie îi încetează şi mandatul de edil al comunei. Contactat telefonic, Stoichicescu confirmă măsura şi se arată surprins. Invocă, mai mult o situaţie nestatutară. Nu ştie de şedinţa în care a fost anulată această decizie, în situaţia în care acesta este şi preşedintele PSD Coteana. Aşteaptă să primească, oficial, documentul şi în funcţie de conţinutul acestuia să decidă adminsitrativ. O astfel de mutare creează premisele unei rocade, cel mai probabil Ionuţ Dima, viceprimarul la zi al comunei, va prelua mandatul de primar interimar.

Pe seama unor speculaţii, contactat telefonic, Ionuţ Dima exclude o înregimentare politică a sa în PSD. Despre ce se întâmplă la vârful administraţiei locale din Coteana, acesta a precizat că nu are niciun amestec. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Coteana până la depunerea definitivă a listelor cu candidaturi la primării, la fiecare în parte, cine va fi candidat.

Sursa: ziardeolt.ro