Primăria Caracal colcăie de corupție! Angajat pus sub control judiciar pentru trafic de influenţă

Un angajat al Primăriei Caracal a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de influenţă după ce a primit bani de la un om de afaceri, făcându-l pe acesta să creadă că are influenţă asupra fostului primar al Caracalului, Liviu Radu, în vederea facilitării unor contracte cu atribuire directă.

Potrivit unui comunicat remis de procurorii Parchetului Olt, în luna mai 2020, respectiv iunie 2020, inculpatul B.M.L. a pretins şi primit de la numitul C.D.D. sumele de 15.000 lei şi 1000 euro, respectiv suma de 10.000 lei (2 acte materiale), inculpatul lăsându-l să creadă pe acesta că are influenţă asupra primarului în funcţie la acea dată, în vederea facilitării obţinerii unor contracte cu atribuire directă în vederea valorificării cantităţilor de fier din cadrul punctelor termice, precum si a conductelor din fier de pe tronsonul Uzina de Vagoane – Autogară din mun. Caracal, în favoarea societăţilor numitului C.D.D. şi soţiei acestuia C.G.L..

Inculpatul are vârsta de 48 de ani, locuieşte în municipiul Caracal, judeţul Olt, are studii superioare, este inspector economist în economia mediului – Primăria municipiului Caracal şi nu a mai comis fapte de natură penală.