Primarul comunei Scornicești a anunțat începerea unui nou proiect de dezvoltare locală axat pe extinderea rețelei de gaze naturale în întreaga localitate

Primarul comunei Scornicești, județul Olt, a anunțat începerea unui nou proiect de dezvoltare locală, care se concentrează pe extinderea rețelei de gaze naturale în întreaga localitate. Acesta a declarat că acest proiect este unul din cele mai mari și importante obiective pe care și le-a asumat și se bucură că va fi implementat în cel mai scurt timp.

Primarul Daniel Tudor a declarat că: “Deși toate obiectivele implementate până acum reprezintă pași semnificativi pentru dezvoltarea comunității, extinderea rețelei de gaze naturale este unul pentru care a insistat foarte mult și care va aduce un beneficiu semnificativ pentru toți locuitorii din Scornicești.”.

“Extinderea rețelei de gaze naturale în Scornicești este un pas important pentru dezvoltarea comunității locale și va aduce un beneficiu semnificativ pentru toți locuitorii. Această investiție în infrastructura localității va îmbunătăți calitatea vieții și va atrage noi investitori în zonă, ceea ce va contribui la creșterea economică a comunei.”, a transmis liberalul Daniel Tudor.