Profesor din Tg. Jiu ridicat de Politie. E acuzat ca a intretinut relatii cu o eleva!

Un profesor din Târgu Jiu a fost reținut după ce ar fi întreținut relații sexuale, în perioada iulie-noiembrie anul trecut, cu o fată de 16 ani. Polițiștii au reținut marți pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, din Târgu-Jiu, bănuit de act sexual cu un minor. Pe 5 decembrie 2022, Poliția Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră, informează IPJ Gorj.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale”, arată sursa citată.

Conform gorjonline.ro, este vorba despre un profesor de informatică de la un liceu din Târgu-Jiu. Potrivit aceleiași surse, mama adolescentei bănuia că se întâmplă ceva între fiica ei și profesor, iar după ce a interceptat mesaje între cei doi, a urmărit-o pe fată și a găsit-o în locuința profesorului de informatică, alături de acesta.