PSD-istii olteni au ajuns la teatru: Social democratii si-au ales baronii care sa-i conduca in perioada urmatoare!

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a fost reconfirmat, vineri, în funcţia de preşedinte al organizației municipale a PSD Caracal. Conferinţa municipală de alegeri s-a desfăşurat la Teatrul Naţional Caracal.

La eveniment au fost prezenți: Marius Oprescu – Președinte PSD Olt și Președinte CJ Olt; Virgil Delureanu – Secretar Executiv PSD Olt și Vicepreședinte CJ Olt; Ionuț Ivan – Vicepreședinte PSD Olt și Vicepreședinte CJ Olt; Siminica Mirea – Vicepreședinte PSD Olt și Senator; Marius Iancu – Vicepreședinte PSD Olt și Deputat; Florin Barbu – Vicepreședinte PSD Olt și Deputat; Cătălin Grecu – Vicepreședinte PSD Olt și Deputat; Emil Albotă – Vicepreședinte PSD Olt și Deputat; Emil Marinescu – Președinte OPSD Olt; Cornelia Sulger – Președinta OFSD Olt; Cosmin Floreanu – Președinte TSD Olt.

Ion Doldurea a vorbit despre continuitate și unitate.

„Am reușit ca partid, noi, aici, să le arătăm cetățenilor oraşului nostru că îi respectăm, că ne pasă. Îmi doresc ca PSD Caracal să rămână o organizaţie deschisă pentru cei care doresc să facă bine, pentru toți cei care simt că pot oferi din experiența și competențele acumulate, pentru semenii lor. Am convingerea că implicându-ne și promovând oameni responsabili și morali, PSD va păstra încrederea și respectul tuturor. Toți candidații sunt colegi care au dovedit capacitatea de găsi soluții și a implementa idei, proiecte generatoare de echilibru. Candidatura mea este pentru unitate, pentru echipă, pentru politica bunului simț și a bunei credințe!”, a declarat Doldurea.

La rândul său, deputatul Adrian Chesnoiu, ales prim-vicepreşedinte, a susținut și el mesajul de continuitate: „Am candidat astăzi la funcția de prim-vicepreședinte al PSD Caracal cu un singur gând: continuăm împreună proiectele bune începute, dăm sens viitorului prin păstrarea unității și solidarității. Am promis în 2020 tuturor celor care se alătură proiectului de reconstrucție a organizației noastre de partid că vom crește și vom deveni una din cele mai stabile și puternice organizații de partid ale PSD. Iată că acum, la momentul alegerilor structurilor de conducere, suntem uniți și mai puternici ca niciodată. Viitorul astăzi nu mai este sub semnul schimbării, ca în 2020, ci al continuității”.

Structura de conducere este completată astfel:

Vicepreședinți: Ion Paul, Elvis Cazacu, Muşat Cornelia, Cristi Căldăraru, Titu Vârban, Alexandra Popa şi Lari Pătran.

Membri Birou Permanent: Fănica Tudoran, Răzvan Băţăgui, Liviu Mitroi, Dragoş Năstase, Mihaela Tănăsescu, Costel David, Cristi Dumitru, Aneta Lăcusteanu şi Ion Paul Teodor.