PSD Olt a mai lansat un candidat care nu poarta masca si n-a auzit de coronavirus

PSD Olt și-a lansat joi, în mod oficial, candidatul la pentru funcția de primar al orașului Scornicești, Gheorghiță Brînaru. La eveniment a fost prezent președintele PSD Olt, Marius Oprescu, deputatul Marius Iancu, dar și liderii locali ai Partidului Social Democrat, în frunte cu președintele PSD Scornicești, Cătălin Ușurelu. În imaginile de la eveniment se poate vedea cum marele candidat, susținut de Marius Oprescu, nu poartă mască și nu respectă regulile de sănătate publică.

În prezența unei mulțimi de consistente de oameni, Gheorghiță (George) Brînaru și-a prezentat proiectele pentru oraș, dar și echipa de candidați pentru consiliul local, informează olt-alert.ro.

La eveniment a fost prezent președintele PSD Olt, Marius Oprescu, dar și deputatul Marius Iancu.

„De-a lungul timpului, m-am tot întâlnit cu oamenii din toate zonele orașului Scornicești, din Negreni, din Mărgineni, din Mogoșești, din Constantinești, din Șuica, și toată lumea este nemulțumită, pentru că orașul a rămas parcă împietrit în trecut”, a declarat Marius Iancu.

De asemenea, liderul PSD Olt a evidențiat că majoritatea populației din Scornicești este nemulțumită de actuala administrație.

„La Scornicești știm, în urma unui studiu sociologic făcut de noi, că situația este dezastruoasă. 70% dintre oameni cred că localitatea se îndreaptă într-o direcție greșită, iar la o altă întrebare, 66% dintre respondenți sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de actuala administrație”, a spus Marius Oprescu.

Sursa: olt-alert.ro