Restrictii majore de trafic pe drumul judetean care traverseaza localitatile Slătioara şi Piatra-Olt

Traficul rutier este închis, astăzi, pe drumul judeţean DJ 677 din judeţul Olt, la trecerile la nivel cu calea ferată din localităţile Slătioara şi Piatra-Olt.

Potrivit IPJ Olt, până la ora 16.00, pe Drumul Județean 677, la kilometrul 51 + 500 metri, în orașul Piatra-Olt, sat Criva de Sus,  județul Olt, vor fi efectuate lucrări de consolidare a liniei de cale ferată, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Astfel, traficul rutier va fi închis total în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Totodată, de la intersecția Drumului Comunal 90 cu Drumul Județean 677, în comuna Slătioara, traficul rutier către Piatra Olt, va fi închis, cu excepția riveranilor.

De asemenea, de la intersecția Drumului Județean 677 cu Drumul Național 64, în orașul Piatra – Olt, traficul rutier către Slătioara va fi închis, cu excepția riveranilor.

În această perioadă, polițiștii rutieri recomandă folosirea rutei ocolitoare pe Drumul Național 65 – European 574 și Drumul Național 64, prin comuna Găneasa.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, transmite IPJ Olt.