Sala noua de sport in Olt, inaugurata cu un spectacol folcloric

Sărbătoare de zile mari joi, cu începere de la ora 17:00, în parcul comunal din Dobrun, amenajat lângă noua sală de sport care va fi inaugurată cu acest prilej. Cu această ocazie are loc și un spectacol extraordinar, cap de afiș fiind îndrăgiți interpreți de muzică populară, și nu numai, precum Marcela Fota, Mariana Ionescu Căpitănescu și Aurel Moldoveanu.

Așa cum au făcut-o de fiecare dată, membrii Ansamblului Folcoric Profesionist „Doina Oltului” din municipiul Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, vor fi prezenți la Ziua comunei Dobrun.

În fața dobrunenilor, și nu doar a lor, vor cânta cunoscuții artiști ai ansamblului, respectiv Maria Ghinea, Ileana Lăceanu, Cătălin Bărbulescu, Vasilica Dinu, Neta Soare, Victorița Cică, Ștefania Strejescu, Gabriel Zăvoeanu, Daniel Roșoga, Marinela Dobrițoiu, Carmen Budulan, Florica Chircă, Dorina Mete, Constantin Ștefan, Ion Crețeanu, Marian Toma, Sorina Dinu și Mădălina Drăgan, cu toții fiind acompaniați de orchestra „Doina Oltului”. Bineînțeles, așa cum menționam și în rândurile de mai sus, în spectacol vor mai fi Marcela Fota, Aurel Moldoveanu și Mariana Ionescu Căpitănescu.