Satenii dintr-o comuna din Valcea s-au trezit cu o racheta in curte! Le-a zburat pe deasupra capetelor

O bucată dintr-o rachetă, a cărei proveniență deocamdată nu este cunoscută, a căzut într-o zonă de case, pe un teren, trecând razant pe lângă oamenii care erau în împrejurimi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Se bănuiește că este vorba despre o rachetă antigrindină, dat fiind faptul că în localitățile învecinate zonei în care a căzut există puncte de lansare a acestora.

La ora la care noi am primit informația erau așteptate în comună autoritățile abilitate pentru a confirma sau a infirma bănuielile.

Primarul din Lungești Vâlcea, Tiberiu Costea, care se afla de asemenea pe teren în zona unde a căzut racheta, a declarat pentru „Adevărul”: „Cred că este o rachetă antigrindină, după cum arată, după cum am văzut și în imagini, dar până nu vin specialiștii, nu putem spune cu certitudine. Au venit cei de la ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Vâlcea, de la Poliție, vin și geniștii sau genistul de la Antigrindă, care să ridice… ceea ce noi bănuim a fi partea din spate a rachetei. Sigur, rusească nu este, sau nu vreau să cred că este…”.