Satul de nesimtirea unui localnic, un primar din Olt a luat gunoiul din strada si i l-a aruncat peste gard

Un primar dintr-o comună olteană, sătul de comportamentul unui localnic, i-a aruncat acestuia gunoiul scos la poartă înapoi peste gard, cu ajutorul unui buldoexcavator. „Lecţia“ a avut loc în comuna Giuvărăşti, din judeţul Olt. Muncitorii primăriei au văzut chiar pe strada principală, strada Culturii, gunoi la poarta unui localnic renumit pentru astfel de „iniţiative“.

„Noi i-am făcut frumos la poartă, i-am făcut curat, şi în loc să pună o găleată de apă la pomişorii  ăia, pentru că am pus nişte tuia, nişte betula pendula, mesteacănul ăla frumos, s-a trezit să pună la poartă gunoi. Dar asta face de când sunt eu la primărie. Este o doamnă, mai este şi medic de familie (n. red. – într-o localitate din Teleorman, conform declaraţiilor edilului). Tot gunoiul din curte îl aruncă ba la vecini, ba la primărie, ba nu ştiu pe unde, numai unde trebuie nu-l duce. Aruncă absolut orice, la ea în curte nu pune. Nu face ca ceilalţi cetăţeni, să-l pună în pubelă, să vină maşina să-l ia, îl ia şi-l aruncă la vecini. Se învecinează cu nişte terenuri unde pun oamenii grădină şi-l aruncă şi la oamenii ăia acolo…“, a precizat primarul Daniel Pană, pentru „Adevărul“.

Edilul este supărat şi pentru că familia respectivă a folosit ierbicid pentru combaterea buruienilor din faţa porţii, iar asta ar afecta arbuştii proaspăt plantaţi.