Scene socante in Gorj: Barbat arestat dupa ce a incercat sa violeze o batrana de 85 de ani!

Un bărbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra unei femei, de 85 de ani.

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați telefonic, la finalul săptămânii trecute, de către o femeie din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, în noaptea de 26 spre 27 august, un bărbat ar fi intrat în locuința bunicii sale din comuna Logrești și ar fi exercitat acte de violență asupra ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și Secției 8 Poliție Rurală Stoina, stabilind că, în seara zilei de 26 august, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Logrești, aflându-se în stare de ebrietate, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei, de 85 de ani, din aceeași localitate, și a încercat să întrețină relații sexuale prin constrângere cu aceasta, însă femeia s-a opus, determinându-l pe bărbat să părăsească locuința.

Bărbatul de 63 de ani se afla în arest la domiciliu pentru comiterea aceluiași gen de fapte, asupra unei femei de 87 de ani, din comuna Berlești.

În urma probatoriului administrat, la data de 28 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe bărbatul de 63 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și evadare. La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.