Scoala altfel la olteni chiar e altfel: Patru elevi au spart două școli din Olt!

Patru adolescenți au spart două școli din Olt. Aceștia au furat bare din fier și cabluri electrice, dar și prelungitoare. Poliția i-a reținut.

Patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au spart două școli din județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a anunțat miercuri, că sesizarea privind furturile a fost făcută în urmă cu două zile.

”În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 18-19 martie a.c., patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două unități de învățământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice”, potrivit IPJ Olt.

Pe numele celor patru tineri au fost emise inițial ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Ulterior, minorii au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, potrivit unui post TV.