Siguranta si incredere? Un politist din Gorj a jefuit cu un cutit o sală de jocuri de noroc!

Un polițișt din cadrul IPJ Gorj a fost arestat preventiv, după ce în data de 26 februarie, anul acesta, a jefuit o sală de jocuri de noroc din municipiul Târgu Jiu. 

Potrivit procurorilor gorjeni, în data de 26 februarie, polițiștii au fost anunțați de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat neidentificat a pătruns într-o sală de jocuri de noroc, cu punct de lucru în municipiul Târgu-Jiu, şi, prin ameninţarea cu un cuţit a lucrătorului gestionar, a intrat în posesia sumei de 10.200 de lei.

Agresorul, după ce a primit banii, i-a cerut gestionarei să îl urmeze către uşa de acces pentru a nu acţiona butonul de panică, folosind în continuare cuţitul pentru a o ameninţa.

„În încercarea de a îndepărta agresorul, persoana vătămată – lucrător gestionar – a fost înţepată în mână cu cuţitul, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate de către organele de poliţie din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Tg-Jiu s-a stabilit identitatea autorului infracţiunii de tâlhărie calificată în persoana unui lucrător din cadrul IPJ Gorj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, acesta fiind desemnat ca organ de cercetare penală al poliţiei judiciare în sensul dispoziţiilor Legii 364/2004 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare.

Astfel, având în vedere calitatea pretinsului autor al infracţiunii de tâlhărie calificată, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, urmărirea penală fiind efectuată de un procuror din cadrul acestei unităţi de parchet”, arată reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Duminică, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele polițistului.