Spitalele din Slatina şi Caracal primesc noi containere modulare pentru pacientii Covid

Spitalul Slatina şi Spitalul Caracal primesc de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale încă două construcţii uşoare din elemente modulate pentru efectuarea triajului observaţional şi epidemiologic.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, în data de 2 decembrie 2020, se vor preda către cele două unităţi medicale din judeţul nostru câte o construcţie uşoară din elemente modulate dotată cu câte 8 paturi.

„Cele două unităţi spitaliceşti din judeţul Olt se află în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19, astfel încât îmbunătăţirea condiţiilor de lucru în aceste unităţi trebuie să fie preocuparea tuturor, a medicilor, a managerilor şi a noastră, a autorităţilor judeţene. Eforturile noastre nu se vor opri aici şi vom continua să sprijinim unităţile medicale din judeţ în orice demers menit să salveze vieţile oltenilor diagnosticaţi cu noul coronavirus”, transmite prefectul judeţului Olt, Florin Homorean.

Cele două construcţii uşoare din elemente modulate se adaugă celor patru construcţii uşoare din elemente modulate predate în data de 29 octombrie 2020 celor 4 unităţi spitaliceşti din judeţ.

Sursa: Realitatea de Olt