Sudul salbatic: Tanar oltean omorat in bataie de un barbat de 21 de ani!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Piscu Vechi, județul Dolj, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Acesta a fost reținut, duminică, după ce sâmbătă seara poliţiştii din Poiana Mare au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, din comuna Piscu Vechi, a fost agresat fizic.

Acesta a fost găsit la locul indicat, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani. La momentul respectiv, cel lovit nu a dorit să formuleze sesizare scrisă şi a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce bărbatul se afla pe raza localităţii Piscu Vechi, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr de 21 de ani, din Municipiul Băileşti, care a fost identificat la scurt timp de poliţişti”, arată IPJ Dolj.

Fiindu-i rău, duminică dimineața, bărbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de inconştienţă.

Oamenii legii au schimbat încadrarea juridică a faptei în înfracţiunea de vătămare corporală.

„Tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, mai spun reprezentanții Poliției Dolj.

Luni dimineața, poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui spital din Craiova, despre faptul că bărbatul  a decedat.

Dosarul penal a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.