”Sunteti agresiv!” – Baronul PSD de Olt nu suporta sa fie intrebat de bani

Liderii PSD continua sa refuze sa raspunda la intrebarile legate de site-urile pe care le finanteaza din subventia primita de la stat. Jurnalistul Cristian Andrei (Europa Libera) a intrebat mai multi pesedisti de frunte, insa acestia s-au eschivat sau au refuzat sa raspunda.

Andrei le-a solicitat liderilor PSD sa spuna numele unui site care primeste bani publici de la PSD pentru promovarea avand in vedere ca PSD a cheltuit 60 de milioane de lei (peste 10 milioane de euro) pentru propaganda pe anumite site-uri.

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a refuzat initial sa raspunda, dupa care s-a rastit catre jurnalist, care insista sa afle unde au ajuns banii publici: „Ma surprinde pozitia dvs. Sunteti agresiv”.

Gabriela Firea a trecut in viteza pe langa jurnalist si a refuzat sa raspunda.

Preseidntele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut senin ca nu stie si ca nu este treaba lui unde au ajuns milioane de euro din banii publici.

„Sunt ferm convins ca lucrurile acestea se stiu. Nu va suparati, eu sunt presedintele PSD, eu nu gestionez. Avem consultanti care fac acest lucru. Nu eu fac contracte, nu fac discutii. O sa vorbesc cu consultantii, cu avocatii care va pot raspunde la aceasta intrebare. (…) Eu nu lucrez cu site-uri si nu am contacte cu site-uri, eu, Marcel Ciolacu”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

„Nu stiti numele site-urilor la care ajung banii PSD?”, a insistat jurnalistul.

„Nu”, a pretins Ciolacu.