Surpriza la Deveselu: Cine si-a anuntat candidatura la primarie?

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Deveselu la alegerile din 27 iunie va fi Marius Iulian Aliman, fiul fostului edil Ion Aliman, a anunţat miercuri, într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Olt, preşedintele organizaţiei liberale judeţene, Liviu Voiculescu, anunță Agerpres.

„Singura localitate din judeţul Olt în care va avea loc, pe 27 iunie, scrutinul pentru alegerea unui nou primar este comuna Deveselu. În acest sens, Biroul Politic Permanent Judeţean al PNL Olt a validat candidatura lui Marius Iulian Aliman la funcţia de primar al localităţii Deveselu, nimeni altul decât fiul fostului primar, Ion Aliman. Pe durata întregii campanii electorale, filiala Olt a PNL se va poziţiona alături de candidatul său şi va oferi tot sprijinul necesar pentru ca localitatea Deveselu să fie administrată de un om capabil, responsabil şi demn de numele pe care îl poartă”, a declarat Liviu Voiculescu.

În comuna Deveselu se vor organiza alegeri pentru funcţia de primar, după ce în septembrie 2020 alegătorii din localitate l-au votat pe Ion Aliman, primarul care a decedat cu câteva zile înainte de ziua scrutinului.

Primarul decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, a fost votat de 63,9% dintre alegătorii prezenţi la urne, adică de 1.057 de persoane.

Din septembrie şi până în prezent, atribuţiile primarului sunt îndeplinite de către viceprimar.