Tanar din Craiova beat la volan, urmarit de Politie ca in filmele americane

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unei maşini deşi are permisul suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să fugă, noaptea trecută, de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care s-a finalizat pe strada Pictor Ion Negulici, unde, conducătorul auto a coborât din autoturism cu intenţia de a se sustrage, însă a fost prins şi imobilizat de către echipajul de poliţie.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr, de 21 de ani, din Craiova.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieşit că, tânărul are dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice suspendat.

„În cauză, polițiștii au întocmit  un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Dolj.