Tanara de 17 ani rapita din parcarea unui supermarket din Caracal si obligata sa se prostitueze in Italia!

Trei bărbaţi şi o femeie, toţi din judeţul Olt, au fost condamnaţi la pedepse grele de închisoare după ce, în 2015, au luat cu forţa o adolescentă în vârstă de 17 ani, direct din parcarea unui supermarket din Caracal, şi au forţat-o să se prostitueze în Italia, la stradă, informează Realitateadeolt.ro.

Tribunalul Olt a dispus condamnarea la închisoare cu executare a următorilor: Sorin Claudiu A. – patru ani închisoare, Rubin Ion P., zis „Rubinică” – şapte ani închisoare, Florin Alin C. – patru ani şi opt luni închisoare, Ana Maria C. – şase ani închisoare, Ionel Cristi I. – patru ani şi opt luni închisoare.

Coşmarul pentru o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Caracal, a început încă di cursul anului 2014, când, sub pretextul asigurării unui loc de muncă în Italia, a fost transportată și obligată să practice prostituția la stradă. Ulterior, ea a fost vândută pentru suma de 2.000 euro lui Florin Alin C, care, împreună cu concubina sa, Ana Maria C., au obligat-o să practice prostituția în folosul lor.

„Rubinică” este cel care i-a făcut promisiuni tinerei privind asigurarea unui loc de muncă în străinătate şi o ulterioară căsătorie, însă imediat după împlinirea vârstei majoratului a transportat-o în Italia, unde a obigat-o să se prostitueze.

„(…)a obligat-o prin constrângere fizică şi psihică să practice prostituţia la stradă, în localitatea Lurago d’Erbo timp de cca. două săptămâni, încasând toate sumele de bani obţinute din această activitate, apoi la jumătatea lunii septembrie 2014, pentru a obţine mai mulţi bani, a constituit împreună cu inculpaţii Ana Maria C şi Florin Alin C., un grup infractional organizat ce avea ca scop exploatarea sexuală a părţii civile, pe care a transportat-o la Milano, a  adăpostit-o în locuinţa ocupată de ceilalţi doi coinculpaţi şi a obligat-o din nou să practice prostituţia la stradă, partea civilă fiind însoţită permanent de către inculpat, care a avut şi atribuţii de supraveghere a acesteia în perioada septembrie 2014 – martie 2015”, reţin procurorii în rechizitoriul depus la instanţă.

Tânăra a revenit, pentru o scurtă perioadă în România, în anul 2015, şi chiar a încercat să rupă legăturile cu grupul care o expoata.

Însă, reţin anchetatorii, membrii grupului s-au deplasat în zona magazinului Penny Market din Caracal, unde au ridicat-o pe fată şi au băgat-o cu forţa într-o maşină. I-au luat telefonul mobil şi cartea de identitate şi au transportat-o la locuinţa lui „Rubinică”.

După o săptămână de captivitate, în România, tânăra a fost din nou transportată, la sfârşitul lunii mai 2015, în Italia, la Milano, unde a fost din nou exploatată sexual.

Condamnarea membrilor grupării, pronunţată de magistraţii Tribunalului Olt, nu este definitivă, şi poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Sursa: Realitatea de Olt