Țara arde, PSD vrea circ! Olguța face Târg de Crăciun în Craiova, deși peste tot s-au anulat

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, luni, ca Primaria Craiova va organiza un Targ de Craciun, in conditiile in care Craiova este in scenariul rosu.

„Au inceput pregatirile pentru Targul de Craciun. Pentru a evita aglomeratia, anul acesta avem doua locuri in care vor fi montate casutele, Piata Buzesti si Piata Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sarbatori in fata Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuti, casutele pentru comercianti sunt vopsite in culorile Craciunului si vor fi ornate cu ramuri de brad si instalatii de lumini, iar in zona Centrului Istoric vor fi puse in valoare mai ales cladirile. Avand in vedere ca Targul de Craciun din Craiova este inclus, anul acesta, in topul Forbes, ne dorim sa aveti sarbatori de poveste”, a anuntat Vasilescu pe Facebook. Mesajul este insotit de trei inimoare rosii.

Pe de alta parte, liderii PSD declara insistent ca „sanatatea romanilor este pe primul loc”. Incidenta infectarilor in Dolj este de 3,94 la 1000 de locuitori.

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat recent ca nu va exista targ de Craciun in aceasta iarna, din cauza situatiei sanitare.

”Noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prapastiei in Bucuresti”, a afirmat Dan, precizand ca medici si angajati din sistemul sanitar mor, si ”nu ne pemitem sa amplificam aceasta pandemie”.

”Nu o sa avem targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala. Suntem in situatia in care mor medici si personal sanitar, nu ne pemitem sa amplificam aceasta pandemie”, a declarat Nicusor Dan la B 1 TV.

Nici la Brasov nu va fi targ de Craciun, a anuntat primarul Allen Coliban.