Tichete de masa de 100 de lei pentru fiecare slatinean care s-a vaccinat complet anti-Covid

Persoanele din Slatina, vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, în perioada 22-31 octombrie 2021, pot să intre în posesia tichetelor de masă, până la data de 10 august.

Acestea au o valoare de 100 lei pentru fiecare persoană şi pot fi ridicate de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) Slatina, de pe strada Fraţii Buzeşti.

Potirvit directorului DAS, Nora Popescu, beneficiarii vor fi contactaţi telefonic de angajaţii direcţiei pentru a veni să-şi ridice tichetele, însă cei care nu au lăsat date de contact pot să se prezinte direct.

Programul Casieriei pentru distribuirea tichetelor este următorul: de luni până joi, de la 10.00 la 12.00 şi de la 13.00 la 16.00, iar vineri de la 10.00 la 13.00.

Tichetele de masă se vor distribui pe bază de cerere și declarație pe propria răspundere doar titularilor acestora, personal sau prin reprezentant legal, pe baza actului de identitate în original și a adeverinței de vaccinare. Reprezentantul legal va prezenta atât documentul de identitate în original cât și documentele din care rezultă calitatea de reprezentare a titularului dreptului.

820 de beneficiari, vaccinaţi împotriva COVID-19 cu schema completă, sunt aşteptaţi să-şi ia tichetele de masă.

Persoanele imobilizate din Slatina care au fost vaccinate la domiciliu de echipele mobile sau imobilizate la data programării, vor primi acasă tichetele de masă cuvenite, distribuite prin angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială Slatina.