Un bărbat din Dolj a fost reţinut după ce a lovit un om cu mașina şi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bistreț, a fost reținut, duminică, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă noaptea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Bistreț.

La locul producerii evenimentului a fost găsită doar victima, un bărbat de 27 de ani, din comuna Bistreț, care ar fi fost lovit de o dubiță, în timp ce se deplasa prin localitate, pe marginea drumului public.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor a fost depistat și vinovatul de producerea accidentului. Este un tânăr tot din Bistreț care a și abandonat mașina pe un câmp.

„Ulterior, în urma cercetărilor desfășurate cu sprijinul Serviciului Rutier Dolj, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au identificat un bărbat de 28 de ani, tot din Bistreț, bănuit de comiterea faptei respective. Totodată, polițiștii au găsit și autoutilitară care ar fi fost implicată în accident, aceasta fiind abandonată pe un câmp de la marginea localității, plin cu vegetație”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Bărbatul a fost reținut, iar astăzi urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Sursa: Realitatea de Dolj