Un bucurestean si-a gasit moartea la pescuit, langa Caracal. Detaliul care i-a adus sfarsitul

Un bărbat de 41 de ani, originar din municipiul București, și-a găsit sfârșitul în dimineața celei de-a doua zi de Paște. Era la pescuit pe un lac din apropierea localității Caracal, iar atunci când a vrut să dea cu undița de carbon în apă s-ar fi format un arc electric, în zonă fiind fire de înaltă tensiune, și s-a electrocutat.

A suferit arsuri pe mai bine de 95 la sută din suprafața corporală, iar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut să-l salveze, constatându-i decesul.

“Luni dimineață (3 mai – a doua zi de Paște n.r.), un pescar s-a electrocutat mortal în zona Caracal. Pe la 07:20 s-a dus la pescuit și a murit acolo, a dat cu undița, una cu carbon, și s-a format un arc electric, fiind în zonă fire de înaltă tensiune. Avea 41 de ani. Era carbonizat peste 95% din corp, fiind constatat decesul”, a spus medicul Dragoș Toader, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

Polițiștii olteni au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetă și stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

“La data de 3 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, s-ar fi electrocutat în timp ce se afla la pescuit pe marginea unui lac din apropierea municipiului Caracal. Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi pescuit cu o undiță din carbon sub cablurile de înaltă tensiune și în urma producerii unui arc electric s-ar fi electrocutat. Din păcate, acesta a decedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă. Polițiștii din cadrul Poliției Caracal continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, spun reprezentanții IPJ Olt.