Un elev de 13 ani s-a aruncat de la etaj, suparat ca a luat nota mica la scoala!

Gest extrem al unui elev de 13 ani, din Craiova, care s-a aruncat de la primul etaj al școlii unde învață, pentru că a luat nota 4 la biologie.

A fost transportat de urgență la spitalul din Craiova, cu multiple traumatisme. Băiatul a scăpat ca prin minune, însă va avea nevoie de multe zile de îngrijiri medicale.

Elev în clasa a 8-a, copilul le-a mărturisit în ultima perioadă colegilor săi că nu mai poate să facă față presiunii de la școală.

Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială Traian din Craiova. Elevul nu și-a făcut un referat la biologie, a luat lucrarea unui alt coleg, iar profesoara și-a dat seama. I-a dat nota 4. După ora de curs, copilul a așteptat să plece colegii la ora de informatică, i-a scris un mesaj profesoarei prin care îi spunea că îi mulțumește pentru lecția primită, apoi a acţionat.

Ana Jipescu, dir. adj. Școala nr.2 Traian Craiova: „Era în timpul ultimei ore de curs, elevul nu a mai mers la oră, a rămas în clasă și a căzut de la fereastră, domnul portar l-a văzut că s-a întâmplat imediat în apropiere și a sunat la numărul unic 112. Era speriat, mai plângea, au venit și părinţii.”

Un echipaj SMURD și unul de poliție au ajuns imediat la unitatea de învățământ după ce cadrele didactice au dat alarma. Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Din fericire, copilul este în afara oricărui pericol, conștient și stabil și, pentru o vreme, va rămâne internat în clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică a Spitalului din Craiova, arată ProTV.