Un tepar din Bucuresti a intrat in mai multe case, la furat, dupa ce spunea ca este de la o companie de utilitati


Un bărbat de 33 de ani, din București, care se dădea drept angajat al unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică, a fost arestat după ce a pătruns în mai multe locuințe din țară, de unde a reușit să fure diverse sume de bani. 

Sub pretextul calității sale profesionale, el a reușit să intre și în locuința unei persoane vârstnice din Pitești, de unde a furat suma de 1.400 de lei. Sesizați de aceaastă faptă, polițiștii argeșeni au pornit pe urmele făptașului.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din București, ar fi pătruns în locuința unei persoane vârstnice din Pitești, sub pretextul că este reprezentantul unei companii de furnizare de servicii de utilitate publică, și ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

În urma activităților specifice, efectuate de polițiști, bărbatul a fost identificat, acesta fiind arestat preventiv în altă cauză, pentru comiterea de infracțiuni similare, pe raza județului Buzău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa.

Acțiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Sursa: Olt-alert.ro