VIDEO – Ce fac oltenii la mall? Se bat ca animalele…

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Craiova, a ajuns la spital după o bătaie generală izbucnită în mall-ul din localitate. Conflictul în care ar fi fost implicaţi patru bărbaţi a fost filmat şi postat pe site-urile de socializare.

Din imagini se poate vedea cum bărbaţii îşi împart pumni şi se împing în vitrine. Unul dintre ei este dezbrăcat la bustul gol.

„In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, in incinta unui centru comercial din Craiova, doua persoane se agreseaza reciproc. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate acestia au stabilit faptul ca intre 2 tineri pe de o parte si alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan. In urma altercatiei, un tanar de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru a vedea dacă şi alte persoane au fost implicate în conflict.

„In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice si continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in altercatie si a dispunerii masurilor legale”, a adăugat reprezentantul IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj