VIDEO-Imagini socante in Slatina: Barbat spulberat pe trecerea de pietoni! A murit pe loc

Un bărbat din Bucureşti a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere pentru pietoni din oraşul Slatina. În imaginile surprinse în momentul accidentului se vede cum şoferul care a provocat accidentul nu frânează deloc, iar în urma impactului pietonul este proiectat câţiva metri în aer.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Olt, accidentul s-a produs, sâmbătă, pe strada Cireaşov din Slatina.  „La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina şi un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma coliziunii, pietonul a decedat”, au transmis poliţiştii. 

Aceştia au menţionat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. 

În imaginile surprinse şi postate pe internet se vede cum şoferul unui autoturism opreşte la vederea pietonului, însă tânărul de 25 de ani nu apasă deloc frâna, ci îl loveşte în plin pe bărbatul care traversa strada, proiectându-l pe acesta câţiva metri în aer.  Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.