VIDEO-Nici politistii nu-si explica cum a reusit: O soferita incepatoare, de 71 de ani, a rasturnat masina fara sa fie atinsa de nimeni

Autoturismul nu a lovit altă mașină şi nu se ştie de ce pensionara aflată la volan nu a mai reuşit să păstreze direcţia de mers. Șoferița are 71 de ani și și-a luat permisul de conducere în luna martie a acestui an.

O femeie de 71 de ani s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea pe un bulevard din Piteşti. Femeia a ajuns la spital. Pensionara era şoferiţă din luna martie a acestui an.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 71 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiştilor, din direcţia Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi s-a răsturnat”, explică IPJ Argeş.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi şi a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital.

„În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, mai precizează IPJ Argeş.

Din fericire, nimeni altcineva nu a mai fost rănit.