VIDEO-Petrecere cu manele intr-un spital din Oltenia: Asistentele au filmat cheful si l-au transmis pe internet!

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj, s-au filmat în timp ce se distrau pe ritmuri de manele în timpul programului de lucru.

Cele două asistente medicale angajate ale Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan” din Rovinari apar pe filmulețul care circulă pe rețele sociale în timp ce se mișcă pe ritmuri de manele. Acestea se aflau încinta unității medicale. Videoclipul a fost publicat pe Facebook de un cetățean din Rovinari, relatează Adevarul.

În imagini se observă cum una dintre asistente vorbește la telefonul fix, dar cealaltă îi dă peste mână, ca să danseze alături de ea. Cele două se amuză copios.

Filmarea a fost realizată la începutul acestui an

Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că filmarea a fost realizată la începutul acestui an, iar cele două angajate au fost sancționate: „La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.