VIDEO-Pitesti: Femeie agresata sexual in autobuz!

O femeie din Pitești a trecut prin clipe de groază, după ce un bărbat a pipăit-o în autobuz. Victima s-a speriat și a început să țipe. Șoferul autobuzului a coborât din cabină și s-a dus la bărbat să îl potolească, dar acesta a devenit recalcitrant. În scurt timp, bărbatul a fost identificat de polițiști, care l-au reținut pentru 24 de ore. 
 
În imagini se vede cum femeia se ține de bară în mijlocul autobuzului, iar agresorul sexual se duce propt către aceasta cu intenția de a o pipăi. Femeia face câțiva pași înapoi și după ce este atinsă de individ se sperie și fuge în spatele autobuzului.

În tot acest timp, autobuzul se afla în mers, iar femeia fuge la ușa din față, către șofer. Speriată că individul se îndreaptă din nou către ea, începe să țipe, iar șoferul oprește autobuzul și se răstește la el.

Agresorul de 60 de ani își pierde răbdare și o amenință pe femeie că se repede să o pipăie. Victima a coborât după ce a fost salvată de șofer și a sunat imediat la 112. Polițiștii au văzut imaginile și l-au identificat imediat pe agresor.

„Au continuat ceretarile intr-un dosar penal perivind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala si au retinut un barbat de 60 de ani. Din cercetari s-a stabilit ca cel in cauza a agresat sexual o femeie care se afla intr un mijloc de transp in comun”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Agresorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea unei măsuri preventive.