VIDEO-Tanara atacata si talharita pe strada in Craiova

Doi tineri din Craiova, unul în vârstă de 24 de ani, altul de 25, au fost reținuți, noaptea trecută, fiinde bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 12 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.50, în timp ce se deplasa pe strada Calea Unirii, din localitate, a fost acostată de doi bărbaţi pe care nu-i cunoaşte.

Unul dintre aceştia a încercat să-i smulgă geanta femeii de pe umăr. Aceasta s-a opus, dar  din geantă a căzut suma de 400 de de lei.

Cel de-al doilea tânăr a luat suma de bani respectivă, moment în care femeia l-ar fi prins de geacă, iar acesta, pentru a-şi asigura scăparea a opus rezistenţă.

Ulterior, cei doi tineri au reușit să fugă cu banii într-o direcţie necunoscută.

„Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celor doi. Astfel, în cursul zilei de ieri, 13 decembrie, ora 15.30, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au depistat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri. De asemenea, în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au identificat un al doilea tânăr, de 24 de ani, bănuit şi el de comiterea faptei, fiind şi acesta condus la audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

SURSA: Realitateadecraiova.net