VIDEO-Un craiovean si-a sechestrat sotia si soacra. Le-au salvat mascatii, dupa ce-au intrat prin balcon!

Intervenţie în forţă a poliţiştilor din Craiova, noaptea trecută, într-un apartament din municipiu, unde un bărbat își ţinea soția și soacra închise în locuință și nu le permitea să iasă afară.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, din Craiova, pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară.

La fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj precum și un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj.

Forțele de ordine prezente la fața locului, după analizarea situației de fapt, au luat hotărârea sa pătrundă în locuință.

Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă  în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului.

„Din fericire, intervenția s-a finalizat cu succes iar persoanele implicate nu au suferit vătamari corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti și condus la sediul secției pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Potrivit anchetatorilor,  în cursul nopții de 5 spre 6 iunie, bărbatul le-ar fi agresat fizic pe cele două femei.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au  întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cele din urmă, bărbatul a fost închis într-o unitate medicală de specialitate.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală. De asemenea, în cursul nopții trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat”, a mai declarat reprezentantul IPJ.

Sursa: Realitatea de Dolj