Vor oltenii sa munceasca? Angajatorii spun ca au sute de job-uri disponibile si nu gasesc oameni

34

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează, vineri, 20 mai, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul va începe la ora 9.00 și se va desfășura în Slatina și Caracal.

La Slatina standurile firmelor care oferă posturi vacante vor fi amenajate la Casa de Cultură a Tineretului, iar la Caracal, în sediul Agenției Locale a AJOFM.

„Actiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă”, a declarat directorul AJOFM Olt, Constantin Cîtu.

Până la această dată, au fost contactaţi 99 de agenţi economici, dintre care 39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante, din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Principalele meserii pentru care oferite locuri de muncă sunt cele de inginer ITP, inginer construcţii, inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenției din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail [email protected] sau prin fax 0249/432276.